Kinderdagverblijf de Kattekop en de Universiteit Leiden

Stichting Kinderopvang de Kattekop heeft in onderlinge afspraken met de Universiteit Leiden vastgelegd dat de 50 kinderopvangplaatsen van het dagverblijf exclusief gereserveerd zijn voor personeel en studenten verbonden aan de Universiteit Leiden. Eén van de ouders of verzorgers dient te studeren aan of in dienst te zijn van de Universiteit Leiden of een aan de Universiteit Leiden gelieerde instelling.

 

Kinderdagverblijf de Kattekop is in 1980 opgericht op initiatief van de Universiteit Leiden. Het behoort tot een van de oudste kinderdagverblijven in Leiden.

 

De Kattekop

Het kinderdagverblijf heeft twee babygroepen en twee peutergroepen. In een babygroep verzorgen wij dagelijks negen kinderen in de leeftijd van 8 weken tot 2 jaar en in een peutergroep begeleiden wij maximaal zestien kinderen in de leeftijd van 1½ jaar tot 4 jaar.

Plaatsing is voor minimaal 2 dagen per week.

 

Meer weten?

Voor alle vragen over kinderopvang kunt u ons direct bellen of mailen. U hoeft hiervoor niet eerst contact op te nemen met de afdeling personeelszaken van de Universiteit Leiden.

 

Daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat u na het lezen van de informatie op de website, graag een idee krijgt van de sfeer, de medewerkers en het gebouw. Hiervoor nodigen wij u van harte uit bij de Kattekop. Wanneer u van te voren een afspraak maakt, kunnen wij u rondleiden en uw vragen persoonlijk beantwoorden.

 

kinderopvang-leiden-01
kattekop-leiden-kinderopvang-22
kattekop-leiden-kinderopvang-17
kattekop-leiden-kinderopvang-03
kattekop-leiden-kinderopvang-23