Voorwaarden voor aanmelden

Bij plaatsing dient u een de band met de Universiteit aan te tonen, door middel van een recente salarisstrook of collegekaart. Beschikt u niet over een salarisstrook, dan kunt u de band aantonen door middel van een recente aanstellingsbrief.
Heeft u eenmaal een plaats op het kinderdagverblijf, dan kunt u bij een eventueel einde van uw band met de Universiteit Leiden gewoon gebruik blijven maken van de opvang.

 

Hoe aanmelden?

U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier volledig in te vullen. U geeft aan met ingang van welke datum u het kind geplaatst zou willen hebben, de voorkeur van de dagen en het aantal dagen. Plaatsing vindt plaats voor minimaal twee dagen per week en een minimale periode van vier maanden.

U meldt zich aan door het inschrijfformulier toe te zenden. Na ontvangst krijgt u binnen zes weken een bevestiging van uw inschrijving. Voor eventuele vragen kunt u bellen of mailen naar onze administratie.

U kunt zich aanmelden wanneer u weet dat u zwanger bent. Bij adoptie is inschrijving mogelijk vanaf acht maanden voor de verwachte komst van het kind. Nieuwe werknemers kunnen zich maximaal acht maanden voor indiensttreding aanmelden.

kattekop-leiden-kinderopvang-5